Понад 7 тисяч гривень – середня заробітна плата у Тернополі

Середня зарплата у Тернополі у травні становила 7 тисяч 70 гривень і від початку року зросла на 14,4 відсотків. Найвища зарплата зберігається у сферах промисловості, інформації та телекомунікації, транспорту та складського господарства, державного управління й оборони.

 

Щодо погашення заборгованості із виплати заробітної плати, своєчасної сплати податків, внесення обов’язкових платежів та вивчення причин збиткової діяльності суб’єктів господарювання з початку року  у Тернопільській міській раді провели 7 засідань комісій. Розглянули питання діяльності 105 суб’єктів господарювання, а також здійснюють перевірки та звірки з відповідними службами.

 

При прийнятті рішення виконавчим комітетом міськради також береться до уваги інформація про рівень заробітної плати на кожному з підприємств.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Тернополі львів’янин з ножем накинувся на жінку з дитиною

Наступна стаття

У Тернополі будують новий універсальний спортивний майданчик

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.