Відзавтра на дорогах Тернопільщини діятимуть ручні радари

З 27 серпня на дорогах діятимуть ручні радари. Працівники Національної поліції самостійно фіксуватимуть перевищення швидкості та штрафуватимуть порушників.

 

«Рішення про радари в ручному режимі було прийняте вчора. Для автоматичної системи санкцій, яку ми хочемо запровадити, необхідно прийняти зміни в законодавстві України. Я сподіваюсь, що парламентарі це підтримають», — зазначив міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

 

Він також розповів про перевірку транспортних засобів, яку розпочали Мінінфраструктури 21 липня.

 

«Зараз під час зупинки автобуса відбуватиметься перевірка щодо його технічного стану, того, переобладнаний він чи ні, і все це вноситиметься у базу Мінінфраструктури. Мінімальний штраф за автобуси, що переобладнані з вантажних на пасажирські  — 17 тисяч гривень. Те, на що скаржаться сьогодні легальні перевізники — вони готові працювати в правовому полі, але величезна кількість нелегалів, які працюють по-чорному, не сплачуючи податків, підриває рентабельність їхнього бізнесу», — сказав Володимир Омелян. Повідомляє Громадське радіо.

 

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Для вступу у медичний виш абітурієнтам вперше встановили поріг ЗНО

Наступна стаття

Тернополянин отримав струс мозку через дитячі пустощі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.