Тернопільського чиновника за корупцію оштрафовано на 1700 грн

 

На Тернопільщині керівника комунального підприємства Тернопільської обласної ради оштрафовано за корупційні правопорушення.

 

Посадовець вчасно не задекларував свої доходи та не повідомив про зміни в майновому стані. Чиновник купив автомобіль «Mercedes-Benz Vito», вартістю понад 160 тис. грн.

 

Керівника підприємства притягнуто до адміністративної відповідальності та накладено штрафу в розмірі 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, тобто 1700 грн. Повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області

Попередня стаття

Об’їзна Тернополя погрузла у заторах (Відео, Фото)

Наступна стаття

Чоловіка, який втопився у Тернопільському ставі, шукали понад годину

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.