Чоловіка, який втопився у Тернопільському ставі, шукали понад годину

Пішов купатися та зник під водою. Таке повідомлення до рятувальників надійшло вчора, 30 липня. Чоловіка шукали понад годину, залучили водолазів, які і витягнули тіло на берег.

 

– Трагедія сталася у Тернопільському міському ставі, поблизу спортивної бази ФСТ «Динамо». Під час купання у невстановленому місці, зник під водою місцевий житель, 1951 року народження. На місце події направлено черговий караул 1-ї ДПРЧ у складі 2-х відділень, співробітників оперативно-координаційного центру Управління та служби взаємодії. До прибуття рятувально-водолазного відділення аварійно-рятувального загону спеціального призначення пошуки зниклого здійснювалися силами чергового караулу 1-ї ДПРЧ за допомогою рятувального катера на повітряній подушці «Марс-700». Орієнтовно о 19:40, під час занурення, водолазами ДСНС виявлено тіло загиблого та транспортовано на берег, – повідомляють в Управлінні ДСНС України в Тернопільській області.

 

Для проведення судово-медичної експертизи тіло загиблого направлено в морг Тернопільського обласного психоневрологічного диспансеру. Обставини утоплення людини встановлюються.

Попередня стаття

Тернопільського чиновника за корупцію оштрафовано на 1700 грн

Наступна стаття

На Тернопільщині через сильну грозу повалило дерева і підтопило дороги (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.