У Тернополі п’ять автівок зі швидкою потрапили в аварію (Фото)

 

Сьогодні, близько 15-ї години, патрульні отримали виклик про ДТП на вулиці Микулинецькій. Оперативно прибувши на місце події встановили, що зіткнулися 5 автомобілів: карета швидкої Mersedes 312 D, Fiat Scudo, Kia Cerato, Mazda та ВАЗ 210994.

 

За попередніми даними, керманичу швидкої, який рухався з увімкненими проблисковими маячками на заборонений сигнал світлофора, не надав перевагу в русі Fiat Scudo. Внаслідок зіткнення швидку відкинуло на зустрічну смугу, де вона зачепила Kia Cerato, Mazda та ВАЗ.

 

На щастя, в результаті аварії ніхто не постраждав. Водієві швидкої допомоги патрульні винесли постанову за ст. 126 КУпАП (керування без відповідних документів) та склали адмінпротокол за статтею 124 КУпАП(порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортного засобу). Також адмінпротокол за ст. 124 КУпАП винесли водієві Fiat Scudo.

 

Управління патрульної поліції в Тернопільській області наголошує: будьте уважними та відповідальними за кермом! Не наражайте себе та інших учасників дорожнього руху на небезпеку!

 

 

 

 

Попередня стаття

“Ми вже як в тропіках”, – тернополяни про дощову погоду

Наступна стаття

Маленький Максимко, після вибуху на Пушкіна, заговорив та кличе татка (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.