Тернопільський поліцейський вимагав тисячу доларів хабара

На Тернопільщині затримано працівника поліції, який вимагав від місцевого жителя 1000 доларів США. Хабар був потрібен для того, аби не притягувати чоловіка до кримінальної відповідальності.

 

Гроші отримував не сам правоохоронець, а його посередник. Останнього затримано під час передачі йому 1000 доларів США для поліцейського.
 

Зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (вимагання та отримання неправомірної вигоди службовою особою) та ч.5 ст.27-ч.3ст. 368 КК України (пособництво у злочині). Вирішується питання про обрання їм запобіжних заходів. Досудове розслідування триває. Повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Попередня стаття

Після нічного ДТП в реанімації помер житель Тернопільщини

Наступна стаття

На Тернопільщині розшукують терориста

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.