У центрі Тернополя п’яна водійка знесла огорожу та вилетіла на тротуар (Фото)

ДТП сталася цієї ночі на вулиці Замковій, біля готелю «Тернопіль». Водійка Nissan знесла огорожу та вилетіла на тротуар. Очевидці події кажуть, жінка була у нетверезому стані, нецензурно висловлювалася на адресу правоохоронців  тощо. Внаслідок автопригоди ніхто не постраждав. Автівку з місця події забрав евакуатор

 

У поліції кажуть, За минулі вихідні затримали 9 нетверезих водіїв за кермом. Алкогольний антирекорд зафіксували у 32-річного водія Audi 100.

 

Його зупинили 5 серпня, близько 22-ї години, на вулиці Київській за порушення ПДР. Нечітка мова та різкий запах алкоголю вказували патрульним на те, що кермувальник напідпитку. Результат освідування – 2,23 проміле алкоголю в крові.

 

На водія винесено постанову за ч. 2 ст. 122 КУпАП (порушення ПДР) та складено адмінматеріал за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування напідпитку).

Фото з соцмереж.

 

 

Попередня стаття

Помер мотоцикліст, який потрапив у ДТП на Бандери

Наступна стаття

«Лемкиня змалку», – мешканці Монастириська про свою етногрупу (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.