Півсотні гонщиків приїдуть у Тернопіль на Чемпіонат світу з водно-моторного спорту

 

Майже півсотні спортсменів з 14 країн світу уже зареєструвалися на участь в Чемпіонаті Світу з водно-моторного спорту. Відбудеться він на Тернопільському ставі з 24 по 26 серпня.

 

Окрім українських учасників у швидкісних змаганнях за першість боротимуться представники Польщі, Угорщини, Чехії, Словаччини, Австрії, Німеччини, Італії, Швеції, Болгарії, Естонії, Великобританії, Фінляндії та США. Зареєструвався на участь у перегонах і діючий чемпіон світу в класі F125.

 

Нагадаємо, це 4-ий Чемпіонат Світу з водно-моторного спорту, який проходить у Тернополі. Повідомляють в Тернопільській міській раді.

 

Попередня стаття

«Хтось в штат Арізона, а хтось – на город», – жителі Монастириська про відпустки (Відео)

Наступна стаття

Майже півмільйона жителів Тернопільщини підписали угоди з сімейними лікарями

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.