Тернопільська Алея зірок поповниться новими іменами

Традиційно на День міста, 28 серпня, тернопільська Алея зірок, що на вул. Гетьмана Сагайдачного, поповниться новими іменами. Цього року урочисто будуть відкриті чотири бронзові зірки:

 

Українському актору театру і кіно, режисеру, педагогу, громадському діячу, народному артисту, професору В’ячеславу Хім’яку;

Українському архівісту, педагогу, краєзнавцю, громадсько-культурному діячу, літератору Богдану Хаварівському;

Журналісту, громадсько-політичному діячу Григорію Бурбезі;

та з нагоди 150-річчя Всеукраїнського товариства «Просвіта» імені Тараса Шевченка.

 

До слова, Алея зірок у Тернополі була відкрита 28 серпня 2011 року під час святкування Дня міста. Щороку на Алеї з’являються нові імена видатних тернополян, які зробили вагомий внесок у розвиток міста. На сьогодні пам’ятна алея налічує 18 зірок.

Попередня стаття

Вибух у новобудові: 34-річна тернополянка в реанімації

Наступна стаття

Цього тижня на Тернопільщині передбачають тридцятиградусну спеку

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.