У Тернополі будівельник розбився, випавши з другого поверху

 

У Тернополі з багатоповерхівки впав 45-річний чоловік. Він під час ремонтних робіт на вулиці Чалдаєва зірвався з другого поверху.

 

Про нещасний випадок повідомив поліцейських черговий лікар міської лікарні.  Медик розповів, що швидка привезла чоловіка з травмами голови та грудної клітки.  На жаль, врятувати його не вдалося. Від отриманих травм чоловік помер в реанімаційному відділені лікарні.

 

Правоохоронці встановили, що потерпілий – житель одного із сіл Бережанського району. У Тернополі, виконуючи ремонт, випав з другого поверху.
Наразі з’ясовуються обставини події. Відомості про подію внесені до єдиного реєстру розслідування злочинів згідно частини статті 115 Кримінального кодексу України. Триває розслідування.

Попередня стаття

Попри заборону суду на Київській вводять в роботу торф’яну котельню (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині передбачають дощі та грози

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.