У Тернополі на День Незалежності виступатиме «Pianoboy»

З нагоди відзначення Дня Державного Прапора, 27-ї річниці Незалежності України та 478-ї річниці Дня міста, з 23 по 28 серпня у різних локаціях Тернополя пройдуть культурні, святкові, патріотичні та спортивні заходи.

 

Розпочнуться святкування з урочистої церемонії освячення і підняття Державного Прапора України та покладання квітів до пам’ятників і пам’ятних знаків видатних діячів українського державотворення, Героїв Небесної Сотні та загиблих учасників АТО.

 

А уже з 24 серпня впродовж трьох днів на тернопільському ставі проходитиме Чемпіонат світу з водно-моторного спорту у класах F125, F250 та F500, під час якого змагатимуться кілька десятків команд щонайменше з 15 країн світу.

 

Також під час святкування Дня Незалежності заплановано відкриття пам’ятника Симону Петлюрі, а о 18.00 год. усіх бажаючих запрошують до Архикатедрального собору на Синхронну Всесвітню молитву за Україну, в рамках якої українці цілого світу одночасно заспівають молитву «Боже, Великий Єдиний».

 

Окрім того, впродовж святкових заходів у місті будуть працювати декілька сцен: хедлайнером до Дня Незалежності стане гурт «Pianoboy», який виступатиме 24 серпня на набережній тернопільського ставу, а до Дня міста, 28 серпня, на Співочому полі для тернополян співатиме Ірина Федишин та народний артист України Іван Попович.

 

Детальна програма святкування тут 

Попередня стаття

На Злуки мотоцикліст врізався в огорожу, швидка забрала у важкому стані (Фото)

Наступна стаття

Попри заборону суду на Київській вводять в роботу торф’яну котельню (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.