У Тернополі нагородили кращих школярів

Майже півсотні кращих тернопільських школярів нагородили на сесії міської ради. За успіхи у навчанні та активну участь в житті школи старшокласниками присвоїли стипендії. Традиційно нагороди вручили напередодні Дня Незалежності та Дня міста.

 

– 48 учнів з 33-ох шкіл з 1 вересня отримають стипендії у різних галузях науки, а також іменні стипендії, – каже начальник управління освіти та науки Тернопільської міськради Ольга Похиляк.

 

Вікторія Василик, учениця Тернопільської Української гімназії ім. І. Франка отримала нагороду в номінації «Кращий учень».

 

– Добре, що у Тернополі існує така нагорода. Адже нам, українській молоді, важливо постійно відчувати підтримку, відчувати те, що в нас вірять, покладають певні сподівання й надії. Ця нагорода є підтвердженням  моїх зусиль, які я щоденно вкладаю у власну працю. Найважливіше – не зупинятися на досягнутому. Я вірю, що нагорода стане ще більшим стимулом до роботи й навчання, подарує щасливий білет у майбутнє, – зізнається школярка.  

Попередня стаття

Сфальшував документи, бо полюбив Тернопіль. З України депортують еквадорця

Наступна стаття

Відновити Бучацьку ратушу до кінця року не встигнуть, бо не отримали грошей (Відео)

One Comment

    Avatar
  • Молодець! !

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.