Новий аераційний фонтан відкриють у Тернополі (Відео)

Під час святкування Дня Незалежності України, на набережній Тернопільського ставу запрацює новий аераційний фонтан. Він розміщений від причалу у напрямку до Наставної церкви Воздвиження Чесного Хреста. Фонтан називають екологічним дивом, оскільки він запобігатиме цвітінню водойми, насичуючи воду киснем.

Нагадаємо, що минулого року до святкування Дня міста на тернопільській набережній встановили найдовший аераційний фонтан України.

Місце, де зупиняється час, зафільмував МедіаТОР. Відео досі залишається у рейтингу найпопулярніших серед наших глядачів. У мережі Фейсбук його переглянуло майже 40 тисяч користувачів та ще понад 2 тисячі в Ютубі.

Попередня стаття

На бульварі Данила Галицького просто неба живе жінка, яку вигнали з дому (Фото)

Наступна стаття

На Лановеччині горить ферма

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.