У Тернополі можна придбати іномарку у лізинг під нуль відсотків (Відео)


Менеджери торгової компанії «АВД Україна» щодня долають сотні кілометрів. Директор підприємства Леся Красневич каже, автівки – це їхнє робоче місце. Тож від комфорту в дорозі  залежить продуктивність праці.

 

Придбали авто у лізинг завдяки ПриватБанку. Аби пригнати його зі столиці, переобладнати під газове паливо та оформити необхідні документи знадобилося менше двох тижнів. Всю паперову тяганину взяв на себе банк. Нова власниця лише приїхала забрати машину та підписати договір.

– За мене все зробив банк. Я не збирала документи, не бігала до нотаріуса щось завіряти. Лише вибрала авто, підписала договір і забрала машину. Все дуже зручно, – каже директор компанії «АВД Україна» Леся Красневич.

 

Саме через мобільність клієнти обирають програми кредитування від ПриватБанку.Так можна втілити будь-яку «автомрію».

– Завдяки лізингу  можна обрати, як новий автомобіль у будь-якому салоні, так і автівку, що була у вжитку. З мінімальним пакетом документів та авансом від 10% клієнти можуть користуватися автомобілем одразу, а не відкладати кошти на його придбання, – розповідає керівник відділення «Центральне» ПриватБанку Юлія Хаєцька.

 

Вигідною є і відсоткова ставка.

– Відсоткова ставка за програмою складає 18% без будь-яких додаткових комісій і прихованих платежів, – продовжує пані Юля.

 

У ПриватБанку постійно діють ексклюзивні акції. Саме зараз нові автівки Toyota та Nissan можна придбати у лізинг під нуль відсотків.

Попередня стаття

Милицею по голові: у Тернополі паркувальник вдарив водія, бо той не хотів платити

Наступна стаття

На Тернопільщині перекинувся автобус з паломниками (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.