Через три роки після поранення помер боєць АТО з Бучаччини

 

Після тривалої боротьби з недугою перестало битись серце бійця АТО  Івана Лучки з села Переволока Бучацького району.

 

У соцмережі повідомляють похорон сьогодні, 22 серпня, о 15 год.

-Героям слава! Ми тебе будемо пам’ятати завжди. Вічна пам’ять!  

 

Під час бойових дій на Сході України  Іван Лучка був снайпером розвідником. У 2014-му під Іловайськом його батальон розбили ворожими градами, Івана поранили в праву ногу. Після лікування він продовжив службу. Повернувшись додому,  деякий час працював у Бучацькому військоматі.  Але ускладнення після поранення проявлялися все більше, через три роки на місці поранення на нозі появилася ліпосаркома.

 

Йому збирали кошти на лікування в онколікарні. Нещодавно йому зробили операцію, опісля Івану відмовили ноги. Незадовго 42-річний учасник АТО, заступник голови спілки воїнів АТО Бучацького району Іван Лучка помер.

 

До війни він працював слюсарем на цукровому заводі в Бучачі. На війну пішов у червні 2014-го за повісткою з 2-ю хвилею мобілізації. У чоловіка є дружина Марійка та двоє дітей. Старшій дочці 17 років, навчається в медколеджі, а синові 13 років.

 

Разом з близькими і знайомими висловлюємо співчуття. Вічна пам’ять Герою!

 

 

 

 

 

 

Світлини волонтерів ГО “Галицькі сурми” разом з Іваном Лучкою із соцмережі

Попередня стаття

У Тернополі жінка познущалася з фігури Богородиці (Фото)

Наступна стаття

На Бандери пограбували кіоск з морозивом та квасом (Фото)

One Comment

    Avatar
  • Хай Бог втішить його…

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.