У Тернополі жінка познущалася з фігури Богородиці (Фото)

Випадок стався на території лікарні. Жінка повиривала квіти, поламала вази та вдарила ногою фігуру Богородиці. Вандалізм зафіксувала камера відеоспостереження. Про це у соціальній мережі повідомила Тетяна Шевчук.

 

– Територія дитячої лікарні. На годиннику 01.55 хвилин ночі: жінка ламає кущі квітів, інші виривається з корінням, викрадає вазон, вазу . Залишає сліди своїх брудних капців на постаменті. І що саме найгірше, піднімає ногу на фігурку Богородиці і залишає відбиток свого капця на її спині… Камера відео спостереження зафіксувала цей злочин. Але на жаль не видно обличчя цієї жінки. Це молода жінка. Струнка. Волосся зібране в косу. Можливо хтось і впізнає це чудовисько, – йдеться у повідомленні.

Попередня стаття

Сім речей, які повинна знати кожна наречена

Наступна стаття

Через три роки після поранення помер боєць АТО з Бучаччини

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.