Щоб українці вміло господарювали на своїй землі, – працівники Агрохолдингу про Незалежності та мрії


Ранок агронома починається задовго до сходу сонця…

 

Там де колоситься пшениця, де цвіте соняшник та дозріває ріпак, відчуваєш себе незалежним. Лише у полі можна дихати на повні груди, відчути свободу та силу. Про наші чорноземи знають у всьому світі. Земля дає нам не лише міцну основу під ногами, але й фінансову стабільність. Дає відчуття самостійності та суверенності.

 

До Дня Незалежності Перше інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР разом з Агрохолдингом «МРІЯ» розпочинає цикл сюжетів «Від Мрії до Незалежності».

 

 Агрохолдинг Мрія працює в шести областях західної України. Обслуговує понад 160 гектарів землі. Саме про роботу у такій компанії завжди міряв директор кластеру «Львів» Тарас Деменчук.

 

– В дитинстві, коли ми писали твір на вільну тему «Ким я мрію стати», я був єдиним в класі, хто написав, що хоче стати фермером. Тут цікаво, тут не буває нудно, день на день не буває однаковим. Ти завжди мусиш експериментувати, розвиватися, – каже Тарас Деменчук.

 

Кухар кластеру «Львів» Марія Панас також мріяла працювати на кухні. Проте ніколи не думала, що готувати для особливих людей, для тих хто працює в полі. Каже готує з любов’ю, щоб кожен почував себе як вдома.

 

Працівники Агрохолдингу роботу називають другою домівкою. старший агроном кластеру «Львів» Юрій Карпека розповідає, коли працює на полі забуває про час.

 

– Коли був малим батьки відправляли на літо у село. Пам’ятаю, як дідусь дозволяв сісти за кермо комбайну. Тоді перехоплювало дух. Так само і сьогодні, коли працюю на полі – забуваю про час, – розповідає Юрій Карпека.

 

Невтомно працюючи у кластері «Львів» не забувають мріяти. Кажуть найперше хочуть, щоб в Україні був мир, щоб у кожній хаті лунав дитячий сміх, щоб українці вміло господарювали на своїй землі, щоб наші діти не їхали закордон, а працювали тут, на Україні, щоб наші внуки пишались своєю Батьківщиною.

 

 

 

Попередня стаття

«Працюватиму в Україні, бо робота перспективна і поруч дорогі люди», – інженер-конструктор Олег Підлужний (Відео)

Наступна стаття

Чому річки звивисті (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.