«Працюватиму в Україні, бо робота перспективна і поруч дорогі люди», – інженер-конструктор Олег Підлужний (Відео)

Олег Підлужний два роки малює креслення за допомогою спеціальних комп’ютерних програм. За його розробками на підприємстві Agatastal виготовляють різні види дверей. Хлопець почав працювати в компанії ще з третього курсу технічного університету. Каже, усі знання, які здобув у виші застосовує в роботі. Нині він задоволений, бо працює за спеціальністю та підкріплює усю вивчену теорію практичними навиками.

– Робота цікава, перспективна, а зарплата в рази вище середньої. Я цілком можу нормально жити, працюючи в Тернополі, а головне самостійно. Вже два роки не прошу коштів у батьків. Знаю, що працюватиму в Україні, тому що тут живуть люди, які для мене важливі, – каже Олег Підлужний.

Перше інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР» до Дня Незалежності підготував цикл мотиваційних роликів. Працівники компанії Agatastal діляться своїм досвідом роботи в рідному місті. Їхні історії надихають, спонукають залишитися вдома, заробляти гідну зарплату та щодня бачити своїх дружин і дітей. Кожен з них знає, що таке праця за кордоном. Нині вони обрали найцінніше – підтримку рідних, які поруч та роботу, яка приносить задоволення і дозволяє комфортно жити в своїй країні.

Дивіться, мотивуйтесь та живіть по-європейськи, працюючи в Україні!

 

 

 

Попередня стаття

Синхронну молитву світу за Україну МедіаТОР покаже наживо (Відео)

Наступна стаття

Щоб українці вміло господарювали на своїй землі, – працівники Агрохолдингу про Незалежності та мрії

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.