На Тернопільщині чоловік пограбував 10-річну дівчинку

фото звідкритих джерел

фото звідкритих джерел

На Тернопільщині перед судом постане 27-річний житель Теребовлянщини. Чоловік викрав у 10-річної дівчинки телефон. Дитина, загравшись, залишила засіб зв’язку на столику неподалік зупинки у селі Дружба. Через кілька хвилин дівчинка повернулася, а телефона вже не було.

 

Неподалік дитини за сусіднім столиком перебували двоє молодиків, які раптово зникли. Бачили чоловіків місцеві жительки. Вони ж й запідозрили невідомих у крадіжці. Про свою здогадку жінки розповіли чоловікам, а ті вже наздогнали парубків та викликали правоохоронців.

 

Спочаткузатриманий довго заперечував свою причетність до крадіжки, але згодом із його сумки дістали дитячий  мобільник. Телефон крадій вимкнув та навіть витягнув із нього сім-картку, аби не видав несподіваним дзвінком. Його товариш каже, що до крадіжки не причетний і не бачив, як друг поклав до сумки чужий мобільник.

 

За скоєне молодому чоловікові інкримінують частину 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Повідомляє Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

 

Попередня стаття

Конопля для птиці: на Тернопільщині виявили рекордний посів дурману

Наступна стаття

На Тернопіллі до Дня Незалежності України відбудуться понад 60 масових заходів

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.