Щоб в кожного українця на столі був запашний хліб, – працівники Агрохолдингу про Незалежності та мрії (Відео)


Ранок агронома починається задовго до сходу сонця…

 

Там де колоситься пшениця, де цвіте соняшник та дозріває ріпак, відчуваєш себе  незалежним.  Лише у полі можна дихати на повні груди, відчути свободу та силу. Про наші чорноземи знають у всьому світі.  Земля дає нам не лише міцну основу під ногами, але й фінансову стабільність. Дає відчуття самостійності та суверенності.

 

До Дня Незалежності Перше інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР разом з Агрохолдингом «МРІЯ» розпочинає цикл сюжетів «Від Мрії до Незалежності».

 

Агрохолдинг «МРІЯ» працює в шести областях Західної України. Обслуговує понад 160 гектарів землі. Кластер «Тернопіль» один з найбільших.

Ми маємо земельний банк понад 32 тисячі гектарів землі. Звичайно це дуже відповідально. Але водночас це все дає наснагу в роботі. Ми сіємо, залишаємо позитивний слід на землі. І сьогодні бачимо розвиток Агрохолдингу і наших сіл, – каже керівник кластеру «Тернопіль»  Віктор Тарчинський.

 

У великому Агрохолдингу важлива робота кожного. До прикладу завідувач лабораторії елеватора Агрохолдингу Мрія перевіряє на якість майже кожну зернину.

– Потрібно правильно визначити клас зерна, аби віднести його чи до фуражного, чи до продовольчого. Свою роботу я дуже люблю. Зранку планую собі виконати певний об’єм справ. І якщо до вечора впораюся – щаслива, – каже завідувач лабораторії елеватора Агрохолдингу «МРІЯ» Оксана Вавришин.

 

Працівники Агрохолдингу зізнаються, робота важка. Проте коли отримуєш від праці задоволення, робиш її з легкістю.

 

– Ранок – це агроном. ми до обіду не спимо, рідко, – жартує агроном кластеру «Тернопіль» Роман Шевчук. – Ця робота була бажаною. Хоча пригадую, як заблудився у перший день виїжджаючи з поля. Тоді було страшно від побачених обсягів роботи, від величезної техніки. Але на ранок – залишилося лише задоволення. Я відчуваю незалежність, коли бачу чорну ріллю, є волога – ми сіємо і знаємо, що буде результат, – розповідає.  

 

Сьогодні аграрії невтомно працюють. У них жнива. Та попри роботу, ніколи не забувають мріяти. Хочуть, щоб землі на яких вони працюють давали добрий урожай, щоб в кожного українця на столі був запашний хліб, щоб панував мир, достаток, злагода та любов, щоб діти росли в достатку на цій землі. Мріють про багату та щасливу Україну, щоб кожен з нас вірив у гарне майбутню та не шукали кращої долі деінде.

 

 

Попередня стаття

У День Незалежності колектив “МедіаТОРа” відзначає свою першу річницю (Відео)

Наступна стаття

Українські мости хочуть обладнати датчиками контролю

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.