На День міста тернополяни зможуть покататися на повітряній кулі

Ранкові та вечірні польоти на повітряній кулі організують для тернополян у День міста. Так арозвага коштуватиме 3 тисячі гривень з однієї особи. Про це у соціальній мережі повідомляє Тарас Ковальчук

 

–  У кожного в житті є мрії, багато у кого є мрія політати на повітряній кулі. У вівторок 28 серпня на День міста у кожного є такий шанс. Для цього до понеділка 27 серпня до 14:00 потрібно зв’язатись з Туристично-Інформаційний центр м.Тернополя та оплатити політ. Вартість польоту 3 000 грн з однієї особи.
Плануємо польоти ранкові та вечірні: початок польоту 6:30-7:00 28 серпня та

18:30-19:00 28 серпня, тривалість польоту 1-1,5 години. Польоти відбуваються у разі сприятливих погодніх умов. У разі відміни польоту, усі кошти повертаються, або політ за узгодженням переноситься на сприятливий день, – йдеться у повідомленнію

Попередня стаття

Тернопільські майстрині вишили 36-метровий рушник (Фото)

Наступна стаття

«Закордон наїздився, тепер вдома будуватиму сім’ю», – різальник Тарас Безпальок (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.