У Тернополі нагородили чемпіонів світу з водно-моторного спорту одразу у 3-х класах

26 серпня на Тернопільському ставі завершилися перегони, які визначили призерів трьох етапів Чемпіонату світу з водно-моторного спорту. Змагання у класах F150, F250 та F500 тривали протягом 25 та 26 серпня. Участь у них взяли 48 найкращих спортсменів з 15 країн.

 

 

Президент Національної федерації водно-моторного спорту України Віктор Шемчук розповів, що протягом останніх п’яти років в Тернополі проведено чотири чемпіонати світу. Цього ж року, вперше за всю історію водно-моторного спорту, відбулося одночасно три етапи чемпіонату світу – у класах F150, F250 та F50.

 

«Інфраструктура та рівень проведення змагань у Тернополі визнані найкращими у світі, а Чемпіонат щороку стає найважливішою подією у водно-моторному спорті світу», – додав Віктор Шемчук. Повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Тернополі заборонили пересувні цирки, але… не всі

Наступна стаття

За вихідні на Тернопільщині трапилося три пожежі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.