За вихідні на Тернопільщині трапилося три пожежі

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

За минулі вихідні на Тернопільщині рятувальники зафіксували три пожежі. Зокрема, 25 серпня о 13:50 годині в селі Велика Лука загорілися пожнивні залишки на відкритій території. Вогонь знищив стерню на площі 100 метрів квадтратних.

 

Того ж дня о 15:26 годині у Тернополі вогонь спалахнув у закинутому нежитловому будинку по вулиці Липовій. Горіло сміття на площі 7 метрів квадратних. Під час гасіння пожежникам вдалося врятувати зазначену житлову будівлю.

 

26 серпня о 01:40 годині на вулиці Київська у Тернополі на сходові клітині між 8-м та 9-м поверхами багатоповерхівки загорівся диван. Причини виникнення пожеж та матеріальні збитки встановлюють. Повідомляє управління ДСНС України у Тернопільській області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Тернополі нагородили чемпіонів світу з водно-моторного спорту одразу у 3-х класах

Наступна стаття

Неподалік Тернополя знайшли тіло чоловіка, якому автівкою переїхали голову

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.