На Тернопільщині у приватному гаражі згорів автомобіль «Nissan X-Trail»

Пожежа трапилася 28 серпня о 08:59 годині на вулиці Сосбри, 7 в селі Козова. Вогонь спалахнув у приватному гаражі. На момент пожежі в приміщенні знаходилися автомобіль марки «Nissan X-Trail», скутер, 4 велосипеди та електроінструменти. Транспорт та інші речі згоріли повністю. Також вогнем пошкоджено облицювання стелі на площі 12 метрів квадратних.

 

Причину виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюють. Під час гасіння пожежникам вдалося врятувати дві будівлі. Повідомляє управління ДСНС України у Тернопільській області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

На Тернопільщині водій скутера на швидкості випав з сидіння, хлопець у реанімації

Наступна стаття

Через порушення термінів друку підручників змінять процедуру їх закупівлі та експертизи

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.