Аби врятувати тернополянку, патрульним довелося розбити вікно в квартирі

У Тернополі патрульним довелося розбити вікно в квартирі, щоб допомогти хворій жінці. Про зачинену у власному помешканні тернополянку повідомила працівниця соцслужби. Заявниця повідомила, що не може потрапити до помешкання своєї підопічної.

 

Прибувши на місце події, патрульні з’ясували, що вхідні двері квартири випадково захлопнулись зсередини, тож соцпрацівниця ніяк не могла потрапити до житла без сторонньої допомоги.

 

Жінка, яку вона доглядає, прикута до ліжка, через проблеми з опорно-руховим апаратом. Патрульним довелось залізти до квартири через вікно другого поверху, перед цим розбивши скло. Громадянка лежала на ліжку і просила їсти. Інспектори відімкнули вхідні двері й впустили соцпрацівницю. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

На Тернопільщині масово вимирають бджоли

Наступна стаття

Чортківське сміття й надалі вивозитимуть за межі райцентру

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.