1 вересня – День знань

Відчуття, які виникають першого вересня, не можливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства. День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей. Перший дзвінок і початок нового навчального року – це свято викладачів та вчителів, студентів та учнів, батьків, наших друзів і в якійсь мірі навіть свято, яке якимось неймовірним дивом об’єднує всі покоління.

 

Свято 1 вересня, завжди залишається в пам’яті кожної людини. Дехто асоціює його зі шкільними роками, комусь більше запам’ятались роки навчання у ВУЗі, а може молодий вчитель більше хвилювався, коли сам вперше йшов на свій власний урок. Втім 1 вересня це всенародне свято, адже тільки завдяки знанням людина досягла сучасного розвитку.

 

 

Цього року Перший дзвоник припав на суботу. Здебільшого освітні заклади відзначатимуть це свято у зазначений день. Проте, є заклади освіти, у яких учні, студенти та вчителі на урочисту лінійку зберуться 3 вересня, у понеділок.

 

Дорогі школярі, студенти, шановні вчителі, викладачі та працівники навчальних закладів, щиро вітаємо Вас з 1 вересня — Днем знань. Найщиріші вітання Вам, шановні батьки, бабусі та дідусі студентів та учнів. Всіх, дорогі друзі, з новим навчальним роком! З святом!

Попередня стаття

Засиділися довго і болить шия – тоді ці вправи для вас

Наступна стаття

У школярів немає дитинства, – тернополяни про першокласників (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.