Через п’яного водія на вулиці Живова ДТП та затор (Фото)

ДТП сталася вчора, 2 вересня, біля Автовокзалу на вулиці Живова. Зіткнулись Lanos та Volkswagen Passat. Про це МедіаТОРу повідомляють очевидці події.

 

– Зіткнення не серйозне. П’яний водій Volkswagen Passat з’їхав у Lanos. За кермом останнього був молодий  чоловік. Він розповів, що його батьки загинули в ДТП через п’яного водія. Тому коли приїхали патрульні – вимагав, аби винуватця освідчили на стан алкогольного сп’яніння. Коли той відмовився – викликав ще дві автівки патрульних та навіть швидку, – пише пан Петро.

 

Правоохоронці наголосили, матеріали справи подадуть до суду.

 

– За водіння у  стані сп’яніння передбачений штраф 10 200 грн та позбавлення прав на 1 рік. Проте відповідну постанову повинен винести суд, – кажуть правоохоронці.

Попередня стаття

На Тернопільщині передбачають ще тиждень літа

Наступна стаття

Відтепер жителі Тернопільщини реєструватимуть автомобілі за новими правилами

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.