На Тернопільщині сестра розшукує безвісти зниклого брата

На Тернопільщині правоохоронці розшукують безвісти зниклого 42-річного жителя Почаєва. Дмитро Олександрович Мандзюк вийшов з дому в обідню пору 3 серпня і досі не повернувся. Місце його знаходження не відоме. Про зникнення чоловіка у повіліцію повідомила його сестра.

 

Прикмети чоловіка: ріст 170см, худорлявої тілобудови, волосся русе коротке. На обличчі є шрами на обох щоках від хірургічної операції. Був одягнений: в сині джинси, синю майку і темну кофту на замку.

 

Усіх, хто бачив зниклого або володіє будь-якою інформацією про його можливе місцеперебування, поліцейські просять телефонувати за номерами у Кременці (03546) 2-22-45, (067)-350-93-00 або на лінію «102». Повідомляє Поліція Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Тернополяни мають право обирати – пільги чи субсидії

Наступна стаття

#SaveOlegSentsov: на сайті Білого дому зібрали необхідні 100 тисяч голосів

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.