#SaveOlegSentsov: на сайті Білого дому зібрали необхідні 100 тисяч голосів

Петиція за звільнення Олега Сенцова та ще 64 українських політв’язнів у Росії на сайті Білого дому набрала необхідні 100 тисяч голосів. За два дні до дедлайну ми це зробили, – йдеться у повідомленні Olexandra Matviychuk на сторінці у Фейсбук.

 

Може колись я напишу детальніше про глобальну акцію #SaveOlegSentsov хоча б для того, щоб згадати бодай десяту частину прекрасних людей, які нас підтримали, підставили своє плече, включилися в процес, взяли на себе відповідальність. Ми це зробили! За два дні до дедлайну! Всупереч заблокованому доступу до петиції!, – написала  Olexandra Matviychuk. 

 

Нагадаємо, українські телеведучі, режисери, музиканти, спортсмени підписують та всі небайдужі записували відеозвернення і викладали його в інтернет із проханням доєднатися до акції та активніше апелювати до влади США. Головна мета – звільнення Олега Сенцова та 64 українських політв’язнів у Росії.

 

Зазначимо, голоси вдалося зібрати навіть попри вчорашнє блокування петиції на території України.

 

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

На Тернопільщині сестра розшукує безвісти зниклого брата

Наступна стаття

Тернопільським матусям, аби дістатися дому, доводиться носити коляски в руках

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.