«Не гірші, ніж американські», – тернополяни про вітчизняні фільми (Відео)

Завтра, 8 вересня, відзначають День українського кіно. сторія українського кінематографа почалася у вересні 1896 року в місті Харкові, де фотограф Альфред Федецький зняв кілька короткометражних документальних сюжетів, а в грудні в Харківському оперному театрі він же влаштував перший публічний кіносеанс у Російській імперії. Зараз вітчизняне кіновиробництво впевнено завойовує не тільки власну, а й іноземну публіку.

Тернополяни кажуть, що вітчизняні фільми все ж поступаються закордонним. Проте за останні роки важко не помітити його розвитку.

Чи дивляться тернополяни українські фільми, – дивіться у проекті «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР.

 

Попередня стаття

Апеляційний суд призначив новий розгляд справи Василя Гнатюка, обвинуваченого у вбивстві

Наступна стаття

Чи корисне для здоров’я вегетаріанство?

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.