У Тернополі лікарі борються за життя батька двох маленьких хлопчиків. Потрібна допомога

В одній із лікарень Тернополя в реанімаційному відділенні знаходиться 31-річний Ростислав Мокрицький. Чоловік захворів – скаржився на біль у животі. Під час операції у нього виявили панкеонекроз, пошкоджені внутрішні органи. Ростислав – у важкому стані, його підключили до штучної вентиляції легень, від підшлункової залишилося лише 25% “живої” тканини, – розповідає журналістам Першого інтренет-телебачення Тернопільщини дружина Софія Мокрицька. Що буде в подальшому – покаже час. Лікарі кажуть, що шанси є, 50/50, – додає жінка. Проте вже зараз родині потрібна допомога.

 

Щодня на лікування батька двох маленьких хлопчиків вони витрачають понад 10 тисяч гривень. Скільки часу триватиме лікування, а опісля ще й реабілітація – невідомо.

 

До цього часу Ростислав працював на таксі в одній із тернопільських фірм. Дружина ж займалася вихованням синочків, а зараз працює в дитячому садочку. Необхідних коштів на лікування чоловіка та батька самотужки родині не зібрати. Допомогти врятувати життя молодому чоловіку може кожен. Важлива навіть найменша допомога.

 

Кошти можна перерахувати на рахунок в банку.

УкрЕксімБанк / UkrEximBank

Рахунок № 4402 7110 7403 9387

Отримувач – Мокрицька Софія Захарівна / Sofija Mokrytska

 

ПриватБанк / PrivatBank

Рахунок №5363 5423 0678 9521

Отримувач – Мокрицький Ростислав Євгенович / Mokrytskyi Rostyslav

 

автор Людмила Маліброда

Фото з архіву Софії Мокрицької
Попередня стаття

Тернопільський співак Андрій Підлужний презентував новий музичний кліп (Відео)

Наступна стаття

Тернополянин, який сконструював «бульборобот», хоче, аби він сам збирав урожай (Відео)

2 Comments

    Avatar
  • Боже дай йому свою помічну руку,і піднеси з постелі недуги!

  • Avatar
  • Ростислав тримайся ми за тебе молимось

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.