У Тернополі п’яний водій виїхав на зустрічну смугу і спричинив ДТП

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 11 вересня близько 1-ї години ночі. 38-річний водій ЗАЗ виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем Ford Mondeo.

 

Правоохоронці встановили, винуватець ДТП на момент аварії знаходився у стані алкогольного сп’яніння. Рівень алкоголю в його крові перевищував допустиму норму у 13 разів і становив 2,43 проміле.

 

 

На керманича патрульні склали 2 адмінпротоколи за керування напідпитку та вчинення ДТП. У чоловіка інспектори вилучили посвідчення водія та видали тимчасовий дозвіл на право керування транспортним засобом. Транспортний засіб евакуювали на арештмайданчик. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Маленькій тернополянці терміново потрібні кошти на лікування

Наступна стаття

Тернопільський співак Андрій Підлужний презентував новий музичний кліп (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.