22-23 вересня відбудеться Х Всеукраїнська проща військових до Зарваниці

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

22-23 вересня відбудеться ювілейна Х Всеукраїнська проща військовослужбовців та їхніх родин до Зарваниці. Тема цьогорічної прощі – «Дякую Богу, якому служу!».

 

Вже традиційно до Зарваниці з’їдуться бійці АТО та операції об’єднаних сил. У прощі візьмуть участь ті, хто вже повернувся з фронту і ті, хто ще служить, військові контрактної служби, учасники бойових дій різних періодів, їхні родини, представники ветеранських громадських організацій, волонтери.

 

22-23 вересня  у Марійському духовному центрі зберуться всі, кого протягом кількох останніх років безпосередньо чи опосередковано торкнулася війна. Під час прощі в молитві проситимуть Божого захисту для бійців та миру для України. Повідомляє прес-служба Тернопільської ОДА.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Псевдопрацівник банку пограбував жителя Тернопільщини

Наступна стаття

У Почаєві депутатам пропонують помінятися зі школярами кріслами

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.