Псевдопрацівник банку пограбував жителя Тернопільщини

На Тернопільщині 31-річний житель Збаражчини втратив 3 тисячі 800 гривень власних заощаджень. Зникнення коштів з карточки чоловік помітив після того, як поспілкувався з начебто працівником банку. Про крадіжку потерпілий повідомив у поліцію.

 

Чоловік розповів, до нього зателефонував невідомий і представився працівником служби безпеки банку. Співрозмовник повідомив, що картку чоловіка заблокували і для того, щоб він міг скористатися нею, потрібно провести деякі операції. Під час розмови зловмиснику вдалося дізнатися персональні дані «електронного гаманця» потерпілого та зняти з неї готівку.

 

Співробітники поліції встановлюють особу зловмисника та звертаються до краян проявляти пильність. Телефонні аферисти  можуть вигадувати різні схеми, аби вивідати у вас персональні  дані. Повідомляє Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

На Тернопільщині відкрили інклюзивно-ресурсний центр

Наступна стаття

22-23 вересня відбудеться Х Всеукраїнська проща військових до Зарваниці

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.