Тернополяни платитимуть більше: “Укрпошта” підвищила тарифи

“Укрпошта” підвищила тарифи на доставку листів на 40% від 10 вересня 2018 року. Згідно з рішенням НКРЗІ, тарифи на послуги поштового зв’язку підвищуються в два етапи: перший від 10 вересня поточного року, другий – від 1 січня 2019 року.

 

Від 10 вересня підвищуються тарифи на пересилання письмової кореспонденції на 40%, зокрема за доставку непріоритетних листів вагою до 50 г – на 2 гривні. Підвищено також вартість доставки посилок без оголошеної цінності масою до 10 кг – на 3 гривні (з ПДВ), або на 30%, в межах області, на 20% – в межах України.

Попередня стаття

Україна зміцнила позиції в рейтингу паспортів світу

Наступна стаття

На Тернопільщині п’ять депутатів та сількського голову підозрюють у корупції

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.