5 цікавих фактів про День батька

День батька в Україні не має офіційного статусу. Проте, взявши приклад із більшості інших країн, його частіш за все святкують у третю неділю червня чи у третю неділю вересня.

Ось кілька цікавих фактів, які стосуються цього чудового свята.

 

1. В США День батька святкується з 19 червня 1910 року. Ініціатором впровадження цього свята є місіс Додд із Вашингтону.

 

2. За даними Бюро перепису населення США і Бюро статистики праці, однією з найбільш швидко зростаючих груп в Сполучених Штатах є тати-домогосподарі: тепер їх налічується 214,000.

3. Краватка залишається найбільш популярним подарунком на це свято.

 

4. Індус Рамджіт Раджан став найстаршим у світі татом. Перша дитина народилась, коли йому було 94 роки.

 

5. У лютому 2009 року 13-річний Альфі Паттен вразив світ, коли став батьком дитини з його 15-річною подругою. Але в 2015 році, хлопчик з Окленда, Нова Зеландія став батьком дитини з 36-річною жінкою, коли йому було 11, — тепер він став наймолодшим батьком у світі.

 

Попередня стаття

Хабар у розмірі $800 запропонував тернополянин патрульним

Наступна стаття

На Театральному майдані сотня рятувальників та десяток пожежних машин (НАЖИВО)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.