На Тернопільщині продають протерміновані продукти з пліснявою

Дешево та небезпечно. У Чорткові жінка придбала сік з пліснявою. Про це у мережі Facebook повідомила Анна Мацерук.

«Сьогодні із подругою, у якої є дворічна донечка, під час прогулянки купили сік у магазині «Смаколик», що знаходиться навпроти ресторану «Гетьман». Прохання будьте обережними – краще купуйте соки у скляній тарі! І ще краще в Аптеках», – написала жінка.

 

 

На фото можна побачити великі шматки плісняви. Проте на світлинах також видно, що термін придатності соку закінчився ще 25 червня.

 

Варто зазначити, що працівники торговельних мереж повинні списувати неякісну  та протерміновану продукцію. Проте, покупцям, в свою чергу, варто звертати увагу на дату маркування.

Попередня стаття

Тернополянин на балконі вирощував коноплю

Наступна стаття

У тернопільській багатоповерхівці викрали двигун ліфта

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.