На Тернопільщині за швидке оформлення паспортів чиновниця вимагала тисячу гривень хабара

На Тернопільщині правоохоронці затримали на одержанні хабара головного спеціаліста одного з районних секторів Управління державної міграційної служби України в Тернопільській області. За тисячу гривень чиновниця обіцяла громадянам посприяти у швидкому отриманні закордонних паспортів.

 

Під час проведення огляду місця події, виявлені у чиновниці кошти були вилучені в повному обсязі. Службовій особі міграційної служби повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України – одержання неправомірної вигоди. Також до суду передали клопотання про обрання їй запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту та клопотання про відсторонення підозрюваної від займаної посади. Прес-служба прокуратури Тернопільської області. 

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Неподалік Тернополя затримали чоловіків, які незаконно зливали нечистоти (Відео)

Наступна стаття

18 вересня у центрі Тернополя не буде води

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.