Сільський голова зливала нечистоти у Дністровський каньйон (Фото)

Війт села Миколаївка Золотопотіцької селищної територіальної громади та директор місцевої школи зливали нечистоти у Дністровський каньйон. Подружжя з власного будинку проклали трубу до природоохоронної території. Те, як викопують рів та встановлюють каналізацію, побачили місцеві мешканці. Люди відразу звернулися до громадських активістів.

 

– Це була труба для відведення рідних побутових відходів. Нечистоти скидалися з туалету та пральної машинки. Останнє найгірше,  бо у пральному порошку містяться фосфати, які згубно впливають на екологію, – каже директор ГО «Протидія корупції та моніторинг екології «Скеля» Андрій Об’єщик.

 

На місце події громадські активісти викликали екоінспекцію та поліцію. Ті склали адмінпротокол та видали припис щодо усунення правопорушення.

 

– Сума збитків там несуттєва, але прикро те, що на екозлочин пішли ті, хто має бути прикладом для села, – підсумовує Андрій Об’єщик.

Попередня стаття

На Борщівщині син пограбував та побив рідну матір

Наступна стаття

На Кременеччині неподалік села Сапанів загорівся торф

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.