У Тернополі відкриють школу, де навчають досягати успіху у соцмережах

Назабаром у  Тернополі відкриють новітню школу. Навчальний центр спрямований на освоєння або підвищення кваліфікації спеціалістів у сфері SMM. Це – просування компаній або персональних брендів у соціальних мережах. У навчанні застосовуватимуть лише нові інструменти та методи, актуальні рекомендації і тільки дієві практики. Ідея заснувати таку школу належить відомій тернополянці Олександрій Струмчинській.

 

Як розповіла дівчина сайту Галас поліпшувати навики тернополян у просунні беруться досвідчені спеціалісти.

 

– Тренери школи – є практичними експертами  з хорошими успішними кейсами та портфоліо.

 

Надія Рожко – спеціаліст по налаштуванні таргетованої реклами Facebook, Instagram, SMM-менеджер. Практичний досвід роботи більше 2-х років. Налаштувалата запустила більше 200 клієнтських проектів з сумарним бюджетом рекламних кампаній понад $500 000.

 

Діана Гетун – Instagram-блогер. успішна бізнес-леді, яка почала бізнес з стипендії і на основі власного досвіду, та досвіду клієнтів ділиться впливом комерційного та особистого блогу на продажі. Практичний досвід роботи більше 2-х років.

 

Олександра Струмчинська ( я) – спеціаліст з більш ніж 4-річним досвідом роботи в сфері SMM. Розробила та реалізувала SMM-стратегії для більше 100 українських компаній та персональних брендів. Авторка індивідуальних навчальних програм з просування в соцмережах по яких провела близько 200 майстер-класів індивідуальних занять.

 

Навчання розпочнеться з 15 жовтня. Заявку на навчання у цій школі може подати кожен, хто має на меті отримання професії SMM-manager або хоче професійно використовувати SMM для бізнесу.

 

Графік занять формуватимуть у  для кожного індивідуально. Зокрема, з понеділка по пятницю з 18:00 – 21:00 години, у суботу і неділю – з 10:00-19:00 години. Загалом, 2 заняття в тиждень по 3 години. Загальна кількість – 12.

 

Модуль 1. SMM та SMM-стратегія

Модуль 2. Огляд соціальних мереж

Модуль 3. Копірайтинг

Модуль 4. Facebook

Модуль 5. Instagram

Модуль 6. Обробка фото на ПК

Модуль 7. Обробка мобільних фото

Модуль 8. Контент-план

Модуль 9. Реклама

Модуль 10. Реклама

Модуль 11. Безкоштовні методи просування

Модуль 12. Чат-Боти

 

Більш детально про школу Ви можете дізнатися Тут.

 

Попередня стаття

У тернопільському тролейбусі пасажири заспівали українських пісень (Відео)

Наступна стаття

Чортківчани протестують проти встановлення громадської вбиральні (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.