На Чортківщині через неподання декларації судитимуть двох екс-депутатів

На Чортківщині місцева прокуратура направила до суду обвинувальні акти у кримінальних провадженнях стосовно двох колишніх депутатів однієї із сільрад району. Чиновники умисне неподали е-декларації за 2016 рік.

 

Слідчі встановили, колишні депутати не подали декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, яка припиняє таку діяльність за період, не охоплений раніше поданими деклараціями, за 2016 рік.

 

Розслідування кримінального провадження за ст.366-1 КК України завершено. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від двох тисяч п’ятисот до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин, або позбавлення волі на строк до двох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Тернопільські школи повернуть батькам кошти, сплачені за групи продовженого дня

Наступна стаття

Майже дві сотні селян на Тернопільщині отруїлися. Кажуть, через кроплення полів

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.