У Тернополі деякі жителі підгодовують голубів, щоб потім їх з’їсти

Деякі тернополяни підгодовують голубів на горищах багатоповерхівок, щоб впіймати їх і з’їсти, – повідомив головний інженер ПП “Тернопіль Комсервіс” Володимир Байгер.

 

– Іноді від мешканців надходять скарги про те, що на технічних поверхах їхніх будинків – антисанітарія, яка виникає через голубів. – розповідає пан Володмир. – Кожного року працівники нашого підприємства закривають технічні поверхи багатоповерхівок металічними решітками, щоб уникнути можливості поселення там птахів. Тим не менше, приміром, нещодавно нашим підприємством було вивезено два КамАЗи голубячого посліду із горища  будинку на вулиці Фабрична, 5.

 

За словами Володимира Байгера, така ситуація виникає через те, що як тільки встановлюють решітки, любителі голубів їх виривають. Хтось просто підгодовує птахів, а інші – для того, щоб відловлювати і використовувати їх в їжу. Посадовець зазначив, що сам впіймав таких людей у будинку на проспекті Злуки, 2 і на Фабричній, 5.

 

Повідомляє КП “Тернопільміськтеплокомуненерго”

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

На Тернопільщині перехожі затримали на гарячому автомобільного крадія

Наступна стаття

Тернополянин їхав у відпустку на море, а потрапив у поліцію

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.