Тернопільські матусі дітей з інвалідністю організували флешмоб

Підтримати всіх матерів, які виховують дітей з інвалідністю, взялася тернополянка Helena Koval. Жінка організувала флешмоб – кожна матуся має опублікувати фото з своєю дитиною у себе на сторінці в Фейсбук з хештегом #Хочеться_Жити.

 

Helena Koval виховує чудового хлопчика і так слалося, що із власного досвіду знає, що означає виховувати особливу дитинку. Тернополянка закликає всіх матерів діток з інвалідністю ніколи не зупинятися. Вона хоче, аби цей флешмоб був потужною мотивацією для них рухатись тільки вперед. Не озиратись ні на кого і бути впевненими у тому, що вони і їхні діти – прекрасні.

 

– Мами, які виховують діток з інвалідністю ! Це звернення до Вас! Запускаємо флешмоб! Ви знаєте, що Ви і Ваші дітки чарівні і неповторні? Звісно, що – Так! А давайте Усі Разом, покажемо це світу!

 

☀️У кожного з нас є світлина, де ми поруч з нашими ангеликами, давайте виставляти у себе на сторінці з хештегом – #хочеться_Жити – тому, що Життя продовжується, незважаючи на все, що нам довелось пережити…І воно Має бути Яскравим !

 

?Підтримаємо цим флешмобом усіх матерів, які виховують дітей з інвалідністю ! Нехай це буде потужна мотивація для них Рухатись Далі! Не озиратись ні на кого, Ви і Ваша дитина – Прекрасні – це єдине, що Ви знаєте точно! Підтримайте репостами !

 

Ініціатор Helena Koval мама хлопчика, який обов’язково колись зробить Свій перший крок!, написала жінка у своєму пості.

 

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

Чи знаєте Ви, як правильно потиснути руку при зустрічі?

Наступна стаття

На Тернопільщині студенти тричі перерізали горло одногрупниці

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.