Нова тернопільська турагенція втілює мрії в реальність (Відео)

Проект Територія розвитку

 

Відпочинок на березі моря чи у античному місті тепер можливий за мінімальний бюджет.  Ірина та Людмила лише кліка днів тому повернулися з теплої Туреччини. Дівчата показують фотографії з незабутнього відпочинку та діляться враженнями.

 

– Нам підібрали дуже гарний тур. Був хороший готель і місцевість нам дуже сподобалася. Море дуже тепло. Особливо коли в Україні вже холодно, то побувати там – справжня казка, – каже туристка Ірина Терлюк.

 

Втілили мрію в реальність завдяки новоствореній тернопільській турагенції. Її засновниця Еліна Чеканова вже понад 6 років працює у цій сфері. Відпочинок рекомендує лише з власної практики. Адже відвідала десятки туристичних міст та випробувала сервіс у сотнях готелів.

 

Я бачила сотні готелів. Знаю, у якому вони стані, тому маю що порекомендувати, – каже Еліна Чеканова

 

З нагоди відкриття у тур фірмі діють знижки. Сьогодні пропонують зимовий відпочинок та раннє бронювання літньої відпустки.

Туристи кажуть, Travelway дарує емоції та змінює життя. Компанія також пропонує дитячий відпочинок, паломницькі та лікувальні тури. А невдовзі запрацює новий напрямок – офіційне працевлаштування закордоном.

 

Туристична агенція «Travel way». Вул. Й. Сліпого, 7. ТВЦ «Атріум», 2 поверх

тел.: +38 (067) 55 43 952

 

Попередня стаття

У Тернополі збирають кошти на реабілітацію чотирьох дітей з інвалідністю (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі квартирантка обікрала 62-річну власницю житла

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.