Пестициди у ґрунті та рослинах села Іване-Пусте – у межах норми

Масове отруєння людей на Борщівщині: пестициди, виявлені у ґрунті та рослинах – не перевищують допустимих меж. Результати проведених досліджень надали працівники Тернопільської обласної фітосанітарної лабораторії.

 

Нагадаємо, журналісти Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР” раніше повідомляли про масове отруєння людей у Борщівському районі. Потерпілі зазначали, що погіршення самопочуття відчули одразу після кроплення полів препаратом “Ураган Форте”, яке проводив один з місцевих фермерів. Тоді за медичною допомогою звернулися 252 людини.

 

Аби з’ясувати причини погіршення здоров’я місцевих жителів, були відібрані зраки грунту та рослин. Результати проведених досліджень показали, що пестициди, виявлені у ґрунті та рослинах – у межах норми. Діючу речовину препарату  «Ураган Форте» в зразках фруктових дерев та землі, де вони насаджені, лаборанти не виявили. За даним фактом проводиться подальша перевірка. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

Відсьогодні тернопільські водії повинні дотримуватись нових правил паркування

Наступна стаття

Після їзди дорогою Тернопіль-Львів у сотні автівок дірки в лобовому склі (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.