У полі неподалік Тернополя виявили тіло жителя села Соборне

24 вересня на польовій дорозі між селами Байківці та Соборне знайшли тіло невідомого чоловіка. Під час огляду, слідів насильницької смерті на тілі загиблого не виявили. За попердньою інформацією даними, чоловік помер від переохолодження. Також у його крові виявили алкоголь.

 

Особу загиблого правоохоронці встановили – ним виявився 53-річний житель села Соборне. Рідні впізнали чоловіка. Загиблий ніде не працював, перебивався випадковими підробітками. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Пам’ять відомого тернопільського поета В. Ярмуша дочка відзначить кліпом (Відео)

Наступна стаття

Відсьогодні тернопільські водії повинні дотримуватись нових правил паркування

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.