Тернополяни йдуть маршем аби привернути увагу до прав тварин (НАЖИВО)


На Театральному майдані Тернополя розпочався марш за права тварин. Наше місто приєднується до Всеукраїнської акції, нині у різних містах країни люди йтимуть вулицями з лозунгами, у яких закликатимуть громадськість захищати тварин від знущань і жорстокості.

Зоозахисники йтимуть за маршрутом Руська -> Замкова ->Грушевського ->Листопадова. Кінцева локація – міська рада.

Учасникам акції підписати універсал Гуманності із 8 вимогами зоозахисників. Також проведуть голосування за найкращий саморобний плакат і вручать символічні тематичні подарунки – це щоб заохотити учасників маршу робити свої плакати.

Минулого року тисячі активістів по всій Україні підписали меморандум із основними цілями зоозахисту до 2025 року. Деякі пункти, як то внесення лося до Червоної книги України, уже виконані, а саме:

  • Заборона використання тварин у цирках і дельфінаріях.
  • Заборона експлуатації тварин для жебракування і фотопослуг.
  • Відмова від використання живих тварин для експериментів та ін.
  • Законна протидія діяльності хутряних ферм та розвитку хутряної промисловості.

 

Попередня стаття

На Тернопільщинні романтичне вибачення вважають хуліганством (Фото)

Наступна стаття

Відео танців директорки з учнями в школі на Тернопільщини подивилось сто тисяч (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.