Тернополяни голосують, аби квиток на проїзд діяв понад півгодини і у різному транспорті

Зробити одноразовий квиток на проїзд дійсним понад півгодини і у різному транспорті Тернополя пропонує тернополянка Уляна Клочай. Жінка зазначає, що у європейських країнах вже давно запровадили одноразові квитки з терміном дії 30-60 хвилин. Це є зручнішим для людей, адже іноді доводиться пересідати, щоб дістатися місця призначення.

 

Відповідну пропозицію Уляна Клочай вказала у тексті своєї петиції, яку розмістила на сайті Єдиної системи електронних петицій. Тернополянка просить жителів обласного центру пітримати її у цьому проханні.

 

Станом на 2 жовтня петицію підтримали 173  людини із 300 необхідних. До кінця збору підписів залишилося 8 днів. Проголосувати можна Тут.

 

підготувала Людмила Маліброда.

Попередня стаття

У Тернополі для людей з інвалідністю хочуть облаштувати 150-метровий пандус

Наступна стаття

На Борщівщині батько розшукує сина, який вийшов з дому і пропав

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.