«Краще замінити на паперові» – тернополяни про поліетиленові пакети (Відео)

У Грузії відсьогодні від початку жовтня почали діяти нові правила,спрямовані на зниження забруднення навколишнього середовища. У країні заборонили виробництво, імпорт і реалізацію поліетиленових пакетів товщиною менше 15 мікрон.

Реалізовувати можна буде лише біорозкладні пакети. У разі порушення правил підприємців штрафуватимуть на 500 ларі (близько 200 доларів), а їхні товари підлягатимуть конфіскації. Повторне порушення обкладатиметься штрафом у 1000 ларі (понад 380 доларів).

Чи можуть тернополяни відмовитися від поліетиленових пакетів – дивіться у проекті «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР.

Попередня стаття

Хто “краде” у вас сили. 10 явних ознак енергетичного вампіра

Наступна стаття

На Тернопільщині передбачають дощі і невелике похолодання

One Comment

    Avatar
  • Не біда, що дерев навколо все менше і менше,
    закінчаться свої, нам з Європи пришлють, може навіть в кредит.
    А тим часом активісти влаштують показуху – посадять десяток декоративних дерев і будуть тішитись від того цілий рік.

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.