У Тернополі розшукують нападника, який хотів пограбувати жінку (Відео)

https://www.youtube.com/watch?time_continue=48&v=KuLMQ6r8d9U

Працівники Тернопільського відділу поліції просять допомогти встановити особу, причетну до злочину. Незнайомця підозрюють у розбійному нападі на жительку обласного центру.

 

Подія трапилася 29 березня, близько 13:45 в під’їзді багатоповерхівки в Тернополі на вулиці Лук’яновича. Зловмисник напав на тернополянку і завдав їй чималу кількість ударів в область голови. Чоловік намагався заволодіти золотими прикрасами, які були на жінці. Проте йому це не вдалося. У момент нападу в під’їзд зайшов мешканець будинку, тому нападник втік.

 

Правоохоронці звертаються до краян: якщо ви впізнали дану особу або знаєте її місцеперебування, телефонуйте за номерами у Тернополі 27-11-70, 27-11-71 (096)-118-76-08 або на лінію “102”.
Попередня стаття

У Тернополі поліціанти затримали рецедивіста

Наступна стаття

Мешканці Стадникової зібрались, бо незадоволені ремонтом проїжджої частини (Наживо)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.